Necesito que me pasen una receta en ingles de waffles... y si no que me traduzcan esta:
Waffles basicos
Ingredientes:
2 tazas de harina
1 cda. de sal
3 cds. de azúcar
1 1/2 lata de leche evaporada
4 cds. de mantequilla
3 claras de huevo batidas a punto de turrón
1/3 de taza de nuez picada
Preparación:
1.- Mezcle la harina, la sal, el azúcar, el polvo para hornear, la leche evaporada y la mantequilla.
2.- Cuando ya no tenga grumos añada las claras batidas y la nuez en forma envolvente.
3.- Haga los waffles utilizando la wafflera eléctrica y bañe con el jarabe de su preferencia.
Copyright © 2024 Q2A.ES - All rights reserved.
Answers & Comments
Verified answer
Buenas, Es mi primera Respuesta =D
Amig@ si necesitas traducir esa receta al INGLES.
aqui te la dejo.
--> Basic Waffles
Ingredients:
2 cups flour
1 tbsp. salt
3 cds. sugar
1 1 / 2 can of evaporated milk
4 cds. butter
3 egg whites beaten on the verge of nougat
1 / 3 cup chopped walnuts
Preparation:
1 .- Mix the flour, salt, sugar, baking powder, evaporated milk and butter.
2 .- When you no longer have the clear lumps add raids and the nut in the form envelope.
3 .- Make waffles, using the electric baker and bathe with the syrup of your choice.
y si kieres unas recetas de wafer aqui te dejo esto.
--> Wafer De Vainillas. Con Productos Laights
Ingredientes
• 2 tazas de harina
• 2 cucharadas de azúcar
• 1 cucharada de polvo de hornear
• 1/2 cucharadita de sal
• 2 1/4 tazas de leche
• 5 cucharadas de aceite de maíz
• 2 huevos
Preparación
Coloca todos los ingredientes en un recipiente y bate hasta que la mezcla
esté suave y homogénea. Deja reposar durante unos cinco minutos antes de comenzar a preparar tus waffles. Cuando la wafflera esté caliente, deja caer la mezcla sobre la plancha. Cierra la tapa hasta que estén crujientes, unos cinco minutos. Sirve de inmediato. Puedes acompañarlas con mantequilla batida, miel, sirope de maple, frutas frescas, azúcar pulverizada o nueces picaditas. También son deliciosas como postre con helado y salsa de chocolate o caramelo. Si lo deseas, puedes sustituir el aceite de maíz de esta receta por mantequilla derretida para unas waffles
con mucho sabor.
Waffles ligeras
Si quieres que las waffles te queden más ligeras, separa los huevos y prepara la mezcla utilizando sólo las yemas. Incorpora las claras batidas a punto de nieve.
Cuando estén listas
Es importante el cuidado que le des a tu plancha, pues ésta seguramente tendrá un revestimiento antiadherente para evitar que las waffles se peguen. Retira tu waffle con un tenedor, pero ten especial cuidado de no raspar la
superficie.
Mantenerlas calientes
No apiles ni envuelvas las waffles listas, pues se ponen suaves y se mojan con el vapor. Precalienta el horno a 225º y colócalas directamente en la rejilla del horno a medida que van estando listas.
Si no se terminan
Puedes guardar tus waffles en el freezer envueltas en una bolsita plástica. Cuando las necesites, durante la semana, las puedes calentar simplemente en la tostadora para un desayuno fácil y práctico. Si lo prefieres, puedes utilizar el horno a 325º.
Para limpiar tu wafflera
Deberás esperar a que se haya enfriado por completo. Luego, pásale un paño húmedo. Si queda algún pedacito, elimínalo con un cepillito. Guárdala con un pedacito de papel encerado entre sus planchas.
--> Traducida Al Ingles.
Vanilla Wafer. Products with Laights
Ingredients
• 2 cups flour
• 2 tablespoons sugar
• 1 tablespoon baking powder
• 1 / 2 teaspoon salt
• 2 1 / 4 cups milk
• 5 tablespoons corn oil
• 2 eggs
Preparation
Place all ingredients in a bowl and beat until mixture
is smooth and homogeneous. Let stand for about five minutes before starting to prepare your waffles. When the baker is hot, drop the mixture on the plate. Close the lid until crisp, about five minutes. Serve immediately. You can accompany them with whipped butter, honey, maple syrup, fresh fruit, powdered sugar or chopped nuts. They are also delicious as a dessert with ice cream and chocolate sauce or caramel. You can substitute corn oil for this recipe for melted butter for about waffles
with great taste.
Light Waffles
If you want the waffles are lighter, separating the eggs and prepares the mixture using only the buds. It incorporates the raids a point clear of snow.
When you are ready
It is important to give him the care that your plate, as it surely will have a coating to prevent the waffles stick. Remove your waffle with a fork, but take special care not to scrape the
surface.
Keep warm
Do not stack or wrap the waffles lists, as are soft and wet with steam. Preheat oven to 225 º and plot them directly on the rack of the oven as they become ready.
Failure to finish
You can save your waffles in the freezer wrapped in a plastic bag. Whenever you need during the week, you can simply heat in the toaster for breakfast easy and practical. Alternatively, you can use the oven to 325 º.
To clean your baker
You need to wait until completely cooled. Then, a damp cloth Entertainment. If there is any piece, remove it with a small brush. Save it with a piece of wax paper between their plates.
weno espero que te siva. bye! y hasta la proxima.
Ingredients:
2 cups flour
1 tbsp. salt
3 cds. sugar
1 1 / 2 can of evaporated milk
4 cds. butter
3 egg whites beaten on the verge of nougat
1 / 3 cup chopped walnuts
Preparation:
1 .- Mix the flour, salt, sugar, baking powder, evaporated milk and butter.
2 .- When you no longer have the clear lumps add raids and the nut in the form envelope.
3 .- Make waffles, using the electric baker and bathe with the syrup of your choice.
español
»
inglés
Traducir
its not the same but its really good.
wafflles
Ingredients:
* 2 cups sifted flour
* 3 teaspoons baking powder
* 1 tablespoon sugar
* 1/2 teaspoon salt
* 3 eggs, separated
* 1 1/2 cups milk
* 5 tablespoons melted shortening
Preparation:
Mix and sift dry ingredients. Combine beaten egg yolks, milk and shortening; add to dry ingredients, beating until smooth. Fold in stiffly beaten egg whites. Pour batter into each section of a hot waffle iron. Cook waffles until crispy and browned. Waffle recipe serves 6.
aqui te mando tu respuesta
Waffles basic Ingredients: 2 flour cups 1 cda. of salt 3 cds. of sugar 1 1/2 evaporated milk tin 4 cds. of butter 3 clear ones of egg beaten on the verge of nougat 1/3 of cup of perforated nut
Preparation:
1. - It mixes the flour, the salt, the sugar, the dust to hornear, evaporated milk and butter.
2. - When no longer it has grumos year the clear searches and the nut in surrounding form.
3. - Waffles Does using the electrical wafflera and bathes with the syrup of its preference.
Basic batter to prepare wafers
(This recipe was shown 2546 times)
INGREDIENTS
2 eggs
1 ½ cups (375ml) milk
100g butter, melted
2 cups (240g) flour
3 teaspoons baking powder
½ teaspoon salt
PREPARATION
Whisk eggs until fluffy.
Stir in milk and butter.
Sift flour, salt and baking powder and fold into egg mixture.
Mix well with a wooden spoon to form a smooth batter.
Use a pre- heated, nonstick wafer maker.
Pour batter at the center and allow to flow until it reaches the edges.
Close and cook until ready. Turn out . Repeat procedure.
Serve warm with honey, corn syrup, creamy caramel, butter. If you like them crispy, do not use baking powder.
es otra receta